Κλείστε Ραντεβού

Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να αιτηθείτε ένα ραντεβού να μας ρωτήσετε ότι σας απασχολεί γύρω από το κατοικίδιό σας. Διαφορετικά μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω στοιχεία. Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε!  Επείγον Τηλεφώνημα

  Email Επικοινωνία

  Θα μας Βρείτε

  Ωράριο Λειτουργίας

  ΠΡΩΪ
  Δευτέρα - Τετάρτη 09:30 - 15:00
  Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
  09:30 - 14:00
  Σάββατο 10:00 - 14:00

  ΑΠΟΓΕΥΜΑ
  Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
  17:30 - 20:30
  Κυριακή Κλειστά

  Συχνές Ερωτήσεις

  Μπορείτε να διαβάσετε κάποιες από τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι ιδιοκτήτες αυτών των μικρώων ζώων.

  Ο πρώτος εμβολιασμός μπορεί να ξεκινήσει από την ηλικία των 6-8 εβδομάδων. Γίνεται η βασική ανοσοποίηση με εμβολιακό σχήμα εξατομικευμένο για κάθε σκύλο ανάλογα με την ηλικία, τις συνθήκες διαβίωσης και τις ανάγκες του. Τα νοσήματα που εμβολιάζουμε είναι η λύσσα, η παρβοεντερίτιδα (τύφος/μόρβα), η νόσος Carre, η λεπτοσπείρωση και η λοιμώδης ηπατίτιδα υποχρεωτικά και προαιρετικά η τραχειοβρογχίτιδα.

  Η στείρωση στα κατοικίδιά μας γίνεται με χειρουργική εξαίρεση των όρχεων στα αρσενικά ζωάκια και των ωοθηκών και της μήτρας στα θηλυκά. Περισσότερες λεπτομέεριες εδώ

  Ο πρώτος εμβολιασμός μπορεί να ξεκινήσει από την ηλικία των 6-8 εβδομάδων. Γίνεται η βασική ανοσοποίηση με εμβολιακό σχήμα εξατομικευμένο για κάθε γατάκι ανάλογα με την ηλικία, τις συνθήκες διαβίωσης και τις ανάγκες του. Εμβολιάζουμε κατά της πανλευκοπενίας (παρβοϊωσης της γάτας), του ερπητοϊού, του καλυκοϊού και για τα χλαμύδια, κατά της λύσσας και προαιρετικά για την ιογενή λευχαιμία.

  Τα αρσενικά ζώα μπορούν να στειρωθούν από την ηλικία των 6-7 μηνών, ενώ για τα θηλυκά ο ιδανικός χρόνος για να στειρωθούν είναι μετά τον 1ο και πριν το 2ο οίστρο. Φυσικά όλα τα ζώα μπορούν να στειρωθούν και σε μεγαλύτερη ηλικία, όμως πρέπει να έχουμε πάντα υπόψην μας ότι ένα νεαρό ζώο ανταπεξέρχεται καλύτερα στη διαδικασία της αναισθησίας και της χειρουργικής επέμβασης σε σχέση με ένα υπερήλικο.

  Περισσότερες Ερωτήσεις

  Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Επικοινωνία